Karriärplanering – online! START DEN 15 NOVEMBER!

NYHET! Vi är så glada att vi nu kan presentera en ny och enklare variant av vårt livs- och karriärplaneringprogram. Det här ett utmärkt sätt att få hjälp att kartlägga dina styrkor, motivationsfaktorer och intressanta arbetsområden, de viktigaste faktorerna för att kunna ta medvetna val i arbetslivet.

 

Det här vänder sig till dig som inte vill, kan eller har möjlighet att gå vårt individuella program.


Vi har valt ut de allra viktigaste delarna från vårt individuella Livs- och karriärplaneringsprogram och tack vare att det hela sker digitalt och i grupp kan vi erbjuda det till ett mycket förmånligt pris!

 

Upplägg
Vi träffas digitalt varje måndag under 6 veckor, kl 17:00 -18:30.

Du kommer att få uppgifter mellan varje gång att göra hemma som vi sen arbetar vidare med tillsammans när vi träffas.

Under våra träffar hjälper vi coacher dig att tydliggöra det du har kommit fram till och svarar även på ev frågor. Alla frågor sker via en chat och du väljer själv hur delaktig du vill vara under mötena.

Det kan också vara givande att se och höra andras frågor och funderingar.

 

Vid sista tillfället har du fått fram en karta över dina främsta styrkor (egenskaper, överförbara färdigheter och kunskaper) som du vill använda dig av i ditt arbetsliv. Du har även fått fram dina viktigaste motivationsfaktorer, värderingar och intressanta arbetsområden. Utifrån denna karta kan du nu identifiera spännande alternativ/spår som du vill undersöka för att se om det är rätt väg eller ej. Du kan även visa din ”karta” för andra i din omgivning för att få förslag på roller och vägar framåt.

 

Kostnad
5 990 kr inkl moms

 

Tillägg
Om du efter avslutat program önskar individuell coaching har du möjlighet att göra det till en kostnad av 1 500 kr/ samtal. T ex hjälp att göra en handlingsplan, tips och råd kring sökvägar, bolla alternativ, hjälp med CV och Linkedin, etc.

 

Anmälan och betalning skall vara oss till handa senast fredagen den 12 november. Anmälan görs på info@nosdevelop.se och är bindande.

 

Du är också varmt välkommen att mejla eller ringa oss för mer information.

 

Varmt välkommen!

 

Ewa & Anette

Kontakta oss gärna!

Inga fält hittades.

SAGT OM OSS.