Ibland är det helt enkelt dags att gå skilda vägar. Det kan avse en enskild medarbetare eller fler och orsaken varierar. Organisationer behöver ibland säga upp medarbetare som inte kan, vill eller får arbeta vidare. Du som arbetsgivare kan i den situationen ta stöd av någon opartisk för att nå ett fint avslut och fortsatt behålla ett starkt Employer branding.

 

INDIVDUELL KARRIÄRCOACHING

Slutet av en anställning kan också vara början på något nytt och positivt.
Vi  erbjuder individuella och skräddarsydda karriärstödsprogram för att möta individens unika behov. Grundläggande är att stötta individen att hitta ny väg framåt tillsammans med sin coach.

 

Syftet med våra program är att öka självinsikten, självförtroendet, motivationen samt ta fram en realistisk handlingsplan likaså uppföljning av den. Våra klienter får även en översyn av CV, personligt brev och Linkedinprofil.  Tillvägagångssätt att söka jobb samt intervjuträning ingår om det efterfrågas.

 

Alla är unika och behovet för den som behöver lämna sin anställning likaså. En del vad de vill men behöver stöd på vägen, medan andra inte alls vet vad de ska börja. Välj mellan 6 – 12 samtal, allt efter behov. Oavsett, så börjar vi alltid med en behovsanalys för skräddarsy programmet.

 

STÖD TILL GRUPPER VID OMSTÄLLNING

När det avser flera personer som samtidigt skall lämna en organisation, erbjuder vi informativa och motiverande workshops i kombination med individuella samtal.
Hör gärna för en diskussion om upplägg och omfattning som passar just er.

 

Vi coachar antingen på vårt kontor i Gamla Stan i Stockholm, ute hos dig som kund eller via Teams eller Zoom.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss på info@nosdevelop.se eller ring Ewa eller Lilianne för mer information och offert.

Om NosDevelop

NosDevelop, betyder ”vi utvecklas” på latin. Vi coachar och stöttar chefer, medarbetare och team till nya insikter och utveckling.

 

Våra coacher har lång och gedigen erfarenhet från så väl arbetslivet, ledarskap som coaching.

 

Vi använder oss av väl dokumenterade metoder och verktyg inom coaching, beteende- och kommunikationsutveckling samt stressbalans. Vårt mål är att man alltid ska gå från insikt, till handling som i sin tur leder till varaktigt och önskat resultat, därför arbetar vi alltid ur ett holistiskt och hållbart perspektiv.

 

Då alla människor och företag är unika, skräddarsyr vi våra upplägg för att möta era behov och målsättning.

Våra coacher

Ewa Helander

Tel: 0708-67 84 87
E-post: ewa@nosdevelop.se

Lilianne Söderman

Tel: 073-532 96 39
E-post: lilianne@nosdevelop.se

Vill du ha mer information?

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta om era behov
Eller ring oss på 0708-67 84 87