NY SOM CHEF – EGEN COACH I 12 MÅNADER

Att bli chef för första gången är för de flesta ett stort steg som är både spännande och utmanande. Det är därför viktigt att du får en bra start för att hitta ditt sätt att leda, utvecklas, och förstå dina styrkor och utvecklingsmöjligheter samt hitta balansen mellan arbete och fritid.
(Om du varit chef ett tag så se ”Chefscoaching”)

 

Med vårt program ”Ny som chef” får du någon att bolla din nya situation och utmaningar med, förstå och utveckla dig i den nya rollen men även hitta bra strategier för att prestera och må bra. Syftet är att du ska bli tryggare i din roll som ledare med ökad självinsikt och självförtroende.

 

Upplägg

 

Vi börjar med att göra en kartläggning med tester/ analyser/ undersökningar/övningar för att identifiera dina styrkor och utvecklingsområden, färdigheter, målsättning etc. Något som vi följer upp i slutet av året.

 

Därefter tar du löpande upp det du antingen har fått i uppgift att göra eller det som du som chef har behov av att bolla och reda ut.

 

Det som skiljer oss från många andra coachprogram är att vi även fokuserar på livsbalans och stresshantering, vilket leder till ett mer långsiktigt och hållbart ledarskap.

 

Vår metod bygger på individuella, konfidentiella coachande samtal med samma coach under hela processen. Programmet består av 12 träffar à 1-2 timmar per tillfälle inklusive uppföljning. De första fyra träffarna sker varannan vecka och därefter träffar du din coach en gång/månad. Du väljer själv din egen coach, efter att du har träffat eller pratat med hen innan du sätter igång. Allt för att säkerhetsställa att det finns förtroendet mellan dig och din coach.

Om NosDevelop

NosDevelop, betyder ”vi utvecklas” på latin. Vi coachar och stöttar chefer, medarbetare och team till nya insikter och utveckling.

 

Våra coacher har lång och gedigen erfarenhet från så väl arbetslivet, ledarskap som coaching.

 

Vi använder oss av väl dokumenterade metoder och verktyg inom coaching, beteende- och kommunikationsutveckling samt stressbalans. Vårt mål är att man alltid ska gå från insikt, till handling som i sin tur leder till varaktigt och önskat resultat, därför arbetar vi alltid ur ett holistiskt och hållbart perspektiv.

 

Då alla människor och företag är unika, skräddarsyr vi våra upplägg för att möta era behov och målsättning.

Våra coacher

Ewa Helander

Tel: 0708-67 84 87
E-post: ewa@nosdevelop.se

Lilianne Söderman

Tel: 073-532 96 39
E-post: lilianne@nosdevelop.se

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87