LIVS & KARRIÄRCOACHING

  • Funderar du på att byta jobb/karriär men vet inte till vad?

 

  • Står du inför valet om du ska stanna kvar på ditt nuvarande arbete eller om det är dags att gå vidare (men vet inte till vad)?

 

  • Står du just nu utan arbete och vill ha hjälp att hitta RÄTT arbete?

 

  • Vet du vad du vill men vill ha hjälp att ta dig dit?

 

  • Har du börjat tappa självförtroende, motivation och arbetsglädje?

 

  • Söker du en bättre balans mellan arbete och privatliv?

 

 

Vi på KarriärCoacherna hjälper dig att finna din väg i karriären och livet. Vi hittar inte jobb åt dig, vi hjälper dig att känna dig säkrare på vad du vill, vad du kan och vad du behöver. Allt från att förstå dina styrkor, drivkrafter och värderingar till CV, LinkedIn, smarta sökvägar, intervjuträning och en konkret och realistisk handlingsplan.

 

Börja med att boka ett första kostnadsfritt samtal med en av våra karriärcoacher för att analysera och diskutera rätt upplägg för dig. Kanske blir det vårt Livs- & Karriärplaneringsprogram eller så sätter vi ihop ett helt eget skräddarsytt upplägg för dig.

 

Alla möten är digitala, via Teams eller Zoom, så det spelar ingen roll var du bor. Det är effektivt och du sparar tid. Se bara till att du sitter ostört.

 

Vi hjälper dig att stärka din självinsikt, din självkänsla och ditt självförtroende. Hitta balansen i livet, finn arbetsglädjen och motivationen.

 

Tips: Kolla med din nuvarande arbetsgivare om de är villiga till att bidra till din utveckling. Något som också gynnar dem i längden.

Tystnadsplikt råder alltid.

Vill du veta mer?

Vi vill gärna höra var du står i dag och vad du vill ha hjälp med. Tveka inte att kontakta oss nedan för ett första kostnadsfritt samtal där du berättar lite mer om dig och vi berättar hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig.

För mer information

 

Ewa Helander
Mejl: ewa@nosdevelop.se
Tel:  0708-67 84 87

 

Anette Kumlin Jonsson
Mejl: anette@nosdevelop.se
Tel: 073-228 10 88

 

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87

SAGT OM OSS.